Gratis krijg je altijd terug

Persoonlijk geloof ik niet dat je té veel kunt weggeven. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat iets gratis weggeven op de één of andere manier altijd weer bij je terugkomt (gaande van een lieve glimlach tot een tas koffie). Zo gaat dat in het leven: geven en nemen (ontvangen) komt altijd weer in balans. 


Daarom geef ik graag aan mensen:

  • gewoon voor het plezier van het geven
  • omdat ik weet dat ik daarmee mensen echt vooruit kan helpen
  • omdat ik zelf al heel veel heb mogen ontvangen van andere mensen (ik geef graag iets terug aan de maatschappij)


Ik wens je veel plezier bij het lezen van mijn e-books. Mocht je vragen hebben, contacteer mij gerust of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Download hier mijn gratis e-books

Download dit gratis e-book met tien levensveranderende, ietwat anders dan andere, zelf-zorgtips. Print het uit en hang het goed zichtbaar op. Veel succes ermee!

Vraag hier mijn gratis e-book aan, met tips en voorbeelden van hoe andere mensen omgaan met hun scheiding. 

Vraag hier mijn gratis prikkelniveaumeter aan: hoe geprikkeld ben jij? En hoeveel prikkels kunnen er nog bij?

Er wordt ons van jongs af aan geleerd dat we iemand anders nodig hebben om gelukkig te zijn. Maar waarom kunnen we niet gelukkig zijn zonder dat we daarvoor iemand anders nodig hebben? Download dit gratis e-book.

Vraag hier mijn gratis e-book aan, boordevol met tips hoe je kan omgaan met rouwen, wat rouw is en waar je kan bij stilstaan tijdens een rouwproces.

Vraag hier mijn gratis burnout-test aan: op verschillende domeinen van het leven jezelf durven bevragen...

Download hier mijn gratis e-book over onzichtbaar, verborgen en stil verdriet: verdriet en verlies waar niemand iets van weet, omdat het 'geheim' is, omdat het zo lang geleden is, omdat je er niet kan over vertellen....

Vraag hier mijn gratis e-book aan, boordevol tips om op een gezonde manier met de stress van het leven te leren om gaan. 

Dankbaar in het leven staan, maakt je leven leuker. Je wordt er gelukkiger en succesvoller door. Download mijn e-book.